Registreren | Login | Contact    Uw Winkelwagen


Er is altijd wel een afhaalpunt bij u in de buurt maar het aantal afhaalpunten wordt steeds meer uitgebreid:  LANDWINKEL DE OUDE STOOF Hengstdijk-INTRATUIN Koudekerke-DEKKER Schoondijke-SIGNMAKERS ZEELAND Middelburg-POTTER 'S KAESWINKELTJE  Tholen-SJAKIE'S ZEEUWSE CADEAUWINKEL Middelburg- GROENRIJK Middelburg-ZEEUWSE ZALIGHEDEN Middelburg-DE ZOETE SCHAAR Vrouwenpolder-ZEEUWS MOMENTJE Zoutelande-TOLLENAAR Hoek-KNOPPUNT Terneuzen-LE GRAND BAZAR Kortgene-DE STELHOEK Oud Vossemeer-LANDWINKEL DE ZELKE Zierikzee-TANKSTATION VAN DE HEMEL Groede-BOONMAN WIJNMAKERIJ Nieuwdorp- KAAS UUT KAASGAT Kruiningen-LANDWINKEL SCHORRE Vrouwenpolder-SLIJTERIJ BELFORT SluisNieuw: Versplus nu ook voor consument

Versplus B.V. groothandel in streekproducten biedt iedereen nu de mogelijkheid online te bestellen. Samen met lokale producenten en winkeliers bundelen wij de krachten om de verkoop van lokaal streekproduct te stimuleren. Indien u heeft besteld kunt u uw bestelling zelf afhalen bij het door u geselecteerde afhaalpunt bij u in de buurt of bij uw vertrouwde winkel. Eenvoudig, transparant en lekker makkelijk. #streekproduct#kooplokaal#korteketens#samensterk#verplusverbind#

De voordelen voor u op een rijtje:

*Keus uit een groot assortiment streekproducten.

*Geen bezorgkosten.

*Geen minimale bestelhoeveelheid of ordergrootte.

*Transparante prijzen, website en afleverbon.

*Afhalen in uw vertrouwde winkel.

*U betaald pas bij afhalen.

Hoe werkt het ?

*Bestellen.

*Adresgegevens registreren.

*Afhaalpunt kiezen en bestelling afronden.

*Bestelling afhalen en betalen op de afhaal dag van uw afhaalpunt.

(u ontvangt een apparte mail zodra uw bestelling gereed staat op uw afhaalpunt)

*Wilt u uw bestelling niet zelf afhalen maar laten verzenden neem dan contact op met uw afhaalpunt.

Zakelijke klanten kunnen inloggen met hun gebruikelijke inloggegevens. Nieuwe klant of ook afhaalpunt worden ? Neem dan voor alle informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Versplus 

1. Dagelijks vers
Iedere dag kopen wij producten in bij fabrikanten, streekproducten producenten of importeurs. Om er absoluut zeker van te zijn dat alle producten ook "echt"  zijn, zoeken we zoveel mogelijk naar de bron. Hetzelfde geldt voor de streekproducten. Als spin in het web onderhouden we nauwe contacten met vooral lokale leveranciers en producenten en zijn we goed en snel op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, productinnovaties -en introducties. We helpen u graag om deze trends te vertalen naar uw praktijk en zijn altijd bereid nieuwe of speciale artikelen voor u te bestellen dan wel in ons assortiment op te nemen. 

2. Compleet assortiment met nadruk op streek
Mooie streekproducten.......en we willen nog meer. Bent u producent neem dan eens contact met ons op mogelijkheden te bekijken voor samenwerking in productontwikkeling of verkoop. We kennen de streekproducten branche als geen ander, en wij adviseren u dan ook graag en persoonlijk over assortiment samenstelling. Ook u als klant kunnen we natuurlijk van de nodige adviezen voorzien. En zoekt u een (instore) assortiment of neemt uw organisatie bepaalde assortimenten niet op in hun programma: wij vormen graag de schakel.

3. Betrouwbare kwaliteit
Alle producten worden bij binnenkomst uitvoerig gecontroleerd. Daarnaast beschikken we over een ultramodern warehouse management system zodat alle producten volledig zijn te traceren. Vanzelfsprekend werken we volgens de normen van ISO 22000.

4. Vakkundige levering
Om goed in te kunnen spelen op uw vragen werken we samen met een aantal gespecialiseerde logistieke dienstverleners zodat we uw bestellingen optimaal geconditioneerd bij u af kunnen leveren. Om de kosten voor u en ons te beperken worden bestellingen geleverd volgens een vast leverschema. Een aantal producten dient u i.v.m. productie graag uiterlijk zaterdag te bestellen voor levering de week opvolgend. Wij behouden ons het recht voor (na overleg met u) minimale transportkosten door te belasten. 

5. Uw wensen centraal 
Het ruime assortiment en de gewaarborgde prijs/kwaliteit......Wellicht zijn het argumenten genoeg voor u. Toch gaan wij graag nog een stap verder. We gaan graag in op uw specifieke vragen of wensen. Bijvoorbeeld waar het gaat om bijzondere assortimenten, aantallen of leveringen. We zijn 24 uur per dag en 6 dagen in de week te bereiken. Heeft u nog een vraag ? Wij bieden graag de oplossing.

5 plussen en argumenten om te kiezen voor de marktleider in de regio Zeeland / West Brabant op het gebied van (streek)producten of schakel in assortimentsopnames. 

Met onze ervaring weten we wat u belangrijk vind.